BALIKESİR / DURSUNBEY - Göbül Ortaokulu

Göbül Ortaokulu

Göbül Köyü/Dursunbey/BALIKESİR
Vizyon
Göbül Ortaokulu olarak Vizyonumuz; eğitim teknolojileri ile donatılmış, çağdaş metotları kullanarak kaliteli eğitim-öğretim veren , tercih edilen, başarılı ve lider bir kurum olabilmek; çağdaş, demokratik, öğrenmeyi öğrenmiş, özgür düşünebilen ve düşündüğünü söyleyebilen , topluma öncülük edebilecek bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Göbül Ortaokulu olarak Misyonumuz: Milli Eğitim Temel Kanununun Belirttiği genel amaçlar çerçevesinde, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen, ulusunun insani ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan, geliştiren, bunları davranış haline getirmiş, öğrenmeyi öğrenmiş, sağlıklı iletişim kurabilen, kendini yenileyebilen , eleştiriye açık, sorumluluk alabilen, insan haklarına saygılı, kendisi ve toplumla barışık öğrenciler yetiştirmek; çevresine örnek bir okul olabilmektir.
Ulaşım
Öğretmenler okula Dursunbey´den servisle gidiş-geliş yapmaktadır. Balıkesir´den gelen öğretmenler kendi imkanları ile geliş gidiş yapmaktadır.
Dursunbey´den okulumuza öğretmen servisi bulunmaktadır.
Okulumuz Dursunbey ilçesine bağlı Göbül Köyü´nde bulunmaktadır.
İl merkezine 76km, ilçe merkezine 23 km.